+46 73 971 9280 Info@nikou.se

Nikou Special Services

våra tjänster
Kontakt ossOm oss

BYGGTJÄNSTER

RENOVERING

STÄDA – FLYTTA

01

Bygg tjänster

Tack vare vår breda kompetens och duktiga medarbetare som strävar efter att utföra ett bra jobb med nöjda kunder kan vi erbjuda flera olika tjänster.

Våra tjänster inkluderar bland annat:

:

Snickeri – Montering av inner- och ytterdörrar, gipsväggar med mera
Plattsättning
Målning / Spackling / Tapetsering
Gipsning / Regling / Isolering
Gjutning / Betongarbete
Montering

Vi har även andra tjänster såsom snöskottning, åkeri och annat.

Kontakta oss idag och få en gratis konsultation.

02

Renovering – MED Garanti, UTAN Krängel

Vissa vet precis hur de vill genomföra sin renovering, andra har inget som helst intresse och lämnar det hellre till någon annan. När du vill ta hjälp av snickare, målare, plattsättare eller en annan hantverkare ska det inte behöva vara komplicerat. Vi på Nikou gruppen tänker på kundens bästa och strävar efter att ge ett leende till våra kunder efter ett utfört arbete, detta oberoende på vilken service det gäller. Vår ambition är att lyssna på dina önskemål och utföra ett arbete som förändrar hemmet eller kontoret som du kan vara stolt över.. Vi vill att både du, dina gäster och dina kunder får ett leende på läpparna när ni äntrar rummet, oavsett om vi på Nikou gruppen har renoverat, städat eller både ock.

03

Städtjänster

Städning – Flyttstädning, kontorsstädning,
hemstädning och byggstädning

Vi tar med all utrustning och städmaterial och vi ser till att alla ytor städas grundligt. Fönstertvätt och karmtvätt kan ingå vid önskemål.Vår utbildade personal ser till att flyttstädningen blir ordentligt ren in i minsta detalj.
Att överlåta flyttstädningen ska kännas tryggt och bekvämt och det är precis vad vi lovar dig.
Lägg din energi på ditt nya hem och överlåt flyttstädningen till oss.
Vi garanterar en proffsig flyttstädning så att du kan lämna med gott samvete till de som ska flytta in i din gamla bostad.
Självklart med kvalitetsgaranti.

Flytt tjänster

Privatflytt, flytthjälp, packning, kontorsflytt, bohagsflytt

———–

Nikou AB är ett flytt- och städföretag som expanderar var dag.

Vi har anställda med lång erfarenhet av städning och erbjuder förstklassig städning som du kan lita på.

Vår städservice omfattar många olika tjänster och erbjudanden och vår ambition är att de ska levereras på ett okomplicerat sätt. En lyckad städleverans kräver ett bra samarbete med kunden och god service.

Våra städmetoder är effektiva, ergonomiska och miljöanpassade. I vår städservice ingår självklart kvalitetssäkrad städning. Våra medarbetare får en grundlig utbildning inom städning och service vilket innebär bla att lära sig hur man uppträder på ett korrekt och trevligt sätt hos våra kunder.

EnglishSwedish